Biljarten in de media: 12 minuten durend item primetime op NPO1

Vanwege de ledengroei bij de KNBB, de jeugdinitiatieven en vanwege de live uitzending van de finale van de Veghel Worldcup, 26 oktober op RTL 7, was er gisteren een liefst 12 minuten item over biljarten op NPO 1 bij Carrie op Vrijdag. Met het heden, verleden én de toekomst van het biljarten in één uitzending!

19 oktober 2024

Zoals jullie misschien is opgevallen, zijn biljarten, pool en snooker de laatste tijd volop in de media. Dit mede vanwege de trendbreuk bij de KNBB, waar inmiddels sprake is van (ja zelfs forse!) ledengroei en enige mooie jeugdinitiatieven. Zie hier een overzicht de media-uitingen van vorige week op o.a. Telegraaf en RTL Nieuws.
 
Vanwege dat, en vanwege de live uitzending van de finale van de Veghel Worldcup, 26 oktober op RTL 7, was er gisteren een liefst 12 minuten item over biljarten op NPO 1 bij Carrie op Vrijdag. Met het heden, verleden én de toekomst van het biljarten in één uitzending! Met mooie oude beelden, en met in de uitzending nummers 1 van de wereld Dick Jaspers en Therese Klompenhouwer, biljarttalent Jayden van Buren, en biljartfluisteraar van weleer Ben de Graaf. 
 
Onderstaand wat screenshots van gisteren, plus hier een directe link naar de uitzending. Veel kijkplezier! (Biljarten vanaf ongeveer 18 minuten)
 
 




Driebanden Jaspers, Dick Jeugd/Junioren
Volg ons online