Biljartverleden én biljarttoekomst in Carrie op Vrijdag (19:05, NPO1)

Kijk vanavond om 19:05 naar Carrie op Vrijdag. Met biljartkampioenen Dick Jaspers en Therese Klompenhouwer, biljarttalent Jayden van Buren en biljartfluisteraar van weleer Ben de Graaf

18 oktober 2024

SPAKENBURG - Ons persbericht over de ledengroei heeft heel wat losgemaakt in de media. Sindsdien zijn er items of publicaties geweest op heel wat mooie podia: RTL Nieuws, Telegraaf, Goedemorgen Nederland, Hart van Nederland en NPO Radio 5. Zie ook dit artikel en deze pagina.

Vanavond om 19:05 NPO1 komt hier nog een (hopelijk: mooie!) uitzending bij. In het programma Carrie op Vrijdag (gemiddeld 600.000 kijkers) komen vanuit de kantine van IJsselmeervogels het biljartverleden én de biljarttoekomst uitgebreid aan bod. In de woorden van Carrie op Vrijdag: Biljartkampioenen Dick Jaspers, Therèse Klompenhouwer en Jayden van Buren over waarom er steeds meer jongeren biljarten. En dé biljartstem van weleer Ben de Graaf wil biljarten terug in Studio Sport. Zie hier de vooruitblik naar het programma.

In de kantine van IJsselmeervogels is de biljarttafel inmiddels geplaatst door Van den Broek Biljarts, een biljarttafel die de hele uitzending prominent in beeld zal zijn.

Of het leuk wordt/zoals gehoopt, dat weten we niet. Of de nadruk echt komt op de positieve ontwikkelingen, dat weten we evenmin. En of ons doel (vooruitblik naar de World Cup Veghel, de finale op 26 oktober LIVE op RTL7, als bijdrage dat deze live uitzending zoveel mogelijk kijkers gaat trekken) voldoende uit de verf komt, ook dat is afwachten.

Maar dat we met biljarten weer volop in de aandacht zijn, dat is duidelijk. Laten we de boodschap "Meer biljarten op tv" ondersteunen door en masse te gaan kijken!

 



 

Tekst: KNBB
Foto: Redactie "Carrie op Vrijdag"
Uitgelichte foto: Van den Broek Biljarts

Biljart algemeen Jeugd Televisie
Volg ons online