Fraai verbouwde Hazelaar officieel heropend

Formele heropening van biljarttempel in Rosmalen een succes. Een sfeerimpressie

13 september 2024

ROSMALEN - Onlangs hadden we dit artikel over de verbouwing van de Hazelaar, en de heropening op vrijdagavond 6 september. Met dank aan voormalig KVC-voorzitter Piet de Jongh!

De heropening was een gezellige en succesvolle avond. Penningmeester van KVC Benny Beek was ter plaatse, en was zeer enthousiast: “De locatie is erg mooi geworden met een eigen bar en toiletgroep. Hazelaar heeft veel steun van de gemeente gehad, en er zijn ook alweer nieuwe leden ingeschreven. Piet de Jongh was goed te spreken over hoe alles eruit zag, Jordy Kanters heeft een prominente rol gehad bij de verbouwing. De oude uitbaters zijn als dank voor al hun hulp benoemd tot erelid van de Hazelaar.”

"Ad Ketels heeft de oorkonde overhandigd na een kleine toespraak. Ook Karel Swarts voerde het woord namens het district met een gegraveerde spiegel als presentje. Het was een erg mooie avond, en ons bezoek werd op prijs gesteld.”

Aanwezig om foto’s te nemen was Ted van der Loo: fotograaf, correspondent, en acquisiteur ROS TV-Krant. Met zijn permissie onderstaande sfeerbeelden.

 






 

Tekst: KNBB
Foto’s: Ted van der Loo
Met dank aan: Piet de Jongh, Benny Beek, Ted van der Loo

 

 

Huldiging Initiatieven Lokaal/regionaal
Volg ons online