Laagdrempelig biljartproject Tijd voor Krijt van start in Geldrop

Onlangs is Tijd voor Krijt van start gegaan op liefst vier nieuwe locaties in Den Helder, Amsterdam, Deventer en Wintelre. Begin juli sluit hierbij aan: Biljartvereniging Geldrop! Op woensdag 10 juli tussen 14:00-17:00, en de woensdagen erna, bent u van harte welkom om gezellig en laagdrempelig te biljarten in Verenigingsgebouw De Borgh onder het genot van een kop koffie. Alles geheel gratis, en zonder verplichtingen! 

25 juni 2024

Tijd voor Krijt blijft stappen maken! Het succesvolle project vanuit de KNBB, met steun van het Ministerie van VWS en NOC*NSF, heeft als doel om op laagdrempelige en sociale wijze biljart aan te bieden bijvoorbeeld voor diegenen die al lang niet meer hebben gespeeld, of die een stap naar lidmaatschap van een biljartclub nog te groot vinden. Een sociaal en gezellig samenkomen dus, met biljart als verbindende factor. Na de grootse opening in Amsterdam eerder dit jaar verspreidt de doorontwikkeling van dit project zich nu over het hele land.

U kunt aanwezig zijn bij de feestelijke start bij BV Geldrop woensdag 10 juli om 14:00, waar de KNBB Tijd voor Krijt in Geldrop officieel zal openen. Toegang is gratis. Gelieve vooraf aanmelden bij de contactpersoon van BV Geldrop, Hans Rooijakkers. Gewoon binnen lopen mag en kan ook!

Hans is te bereiken via mail hans.rooijakkers@outlook.com of telefonisch 06-51743544.

 

 

Wilt u één of meerdere keren meedoen?

Meldt uzelf dan aan Hans, of loop in op één van de aangegeven momenten. U bent welkom om alleen te komen, of samen met iemand. Een eigen keu meenemen mag, maar hoeft niet. Deelname is in alle gevallen gratis.

 

Wilt u als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen?

Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar projectleider vanuit de KNBB Michel Hofstede: m.hofstede@knbb.nl

 

Voor wie is Tijd voor Krijt?

Was Tijd voor Krijt in eerste instantie gericht op ouderen, om hen op geselecteerde locaties in het land te helpen laagdrempelig bij elkaar te komen onder het genot van een kop koffie, inmiddels is het project een nieuwe fase ingegaan. Tijd voor Krijt 2.0 betekent: gezelligheid en laagdrempeligheid voor biljarters van alle leeftijden, en waarbij mensen verzekerd zijn van een gezellig sociaal samenzijn en kunnen spelen op een fijne locatie.

Tijd voor Krijt 2.0 helpt clubs spelers binnen te halen die misschien al een tijdje zijn gestopt, en het wat spannend vinden om direct bij een club zich aan te melden/competitief te gaan spelen. Biljarters dus die vooral het eerst weer willen proberen, een beetje sociaal/recreatief, en als dat bevalt en gezellig is geleidelijk misschien weer in competitieverband - maar eerst laagdrempelig en gezellig, als lage instap.

 

Waarin helpt de KNBB/hoe worden clubs ontzorgd?

De KNBB helpt hierbij met materialen, is de openingsdag zelf aanwezig en helpt bij de planning van de vervolgdagen, en helpt bij wat Tijd voor Krijt overal oplevert: lokale en regionale publiciteit. Alle dingen dus die voor clubs en verenigingen soms wat moeilijk zijn, maar die kunnen helpen dat nieuwe en oude spelers de weg naar de biljartclub weer gaan vinden. Projectleider, Michel Hofstede, is in dienst speciaal om voor onze clubs en verenigingen dit allemaal te helpen organiseren & stroomlijnen.

 

Hoe kan mijn club of vereniging meedoen?

Wilt u als bij de KNBB aangesloten club of vereniging (GRATIS!) meedoen? Stuur een berichtje naar info@knbb.nl o.v.v. "Tijd voor Krijt 2.0" of naar m.hofstede@knbb.nl (projectleider vanuit de KNBB). Geldt dus voor clubs en verenigingen in heel Nederland, en niet alleen gericht op ouderen maar op iedereen die op laagdrempelige wijze de instap naar het biljarten (weer) wil proberen.

 

 

Alles over Tijd voor Krijt in Geldrop

 

 

Meer info over Tijd voor Krijt
Website Tijd voor Krijt
Alle voorgaande artikelen over Tijd voor Krijt op KNBB.nl
 

 

Tekst & foto’s: KNBB

Gezelligheid Recreatief Tijd voor Krijt
Volg ons online