Mooi, formeel afscheid Ad Klijn door KVC

In het restaurant van zijn zoon (“Chefz”, op de Markt in Oosterhout) is door KNBB Vereniging Carambole formeel afscheid genomen van Ad Klijn. Later volgde ook nog een etentje met het KNBB Bondsbureau – op dezelfde plek

17 juli 2024

We schreven er vorige week dit uitgebreide artikel over: Ad Klijn, het aanspreekpunt van carambole op het Bondsbureau, stopt ermee.

Afgelopen zondag kreeg Ad Klijn uit handen van Ad Ketels, voorzitter van KNBB Vereniging Carambole, een prachtige oorkonde uitgereikt en een mooi dankwoord, als waardering voor Klijns goede werk voor de biljartsport in de afgelopen 24 (!) jaar dat hij op het Bondsbureau heeft gewerkt.

 


 

Twee dagen later volgde een etentje met zijn collega’s van het KNBB Bondsbureau, wederom bij Chefz, en waar volop anekdotes en herinneringen werden opgehaald.

 

 

Na afloop van het artikel van vorige week waren er volop reacties per mail en via social, zonder uitzondering heel positief voor/over Ad. Zijn reactie op deze aardige woorden:

"Hierbij wil ik iedereen oprecht hartelijk bedanken voor alle mooie reacties m.b.t. mijn pensionering / beëindiging van mijn werkzame leven binnen de KNBB!"

"Ik heb het werk altijd heel graag gedaan en ben veelal omringd geweest met vrijwilligers die zich vaak ook jarenlang inzetten om alle plooitjes glad te strijken en dat maakt het natuurlijk ook een stuk makkelijker en leuker. Nu ik geen verplichte reisbewegingen meer zal hebben (Dongen <> Nieuwegein) zal ik me weer wat vaker in den lande gaan laten zien waar gebiljart wordt."

 

Tekst: KNBB
Foto’s uitreiking oorkonde: KVC
Foto etentje Bondsbureau: Chefz

Bondsbureau/Koepel Eerbetoon KVC
Volg ons online