Vacature KNBB: Financieel Administratief Medewerker (M/V)

Het komt zelden voor dat er een vacature op het bondsbureau van de KNBB beschikbaar komt. Dus ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 22 september 2024 naar w.riviere@knbb.nl.  

Zie hier de complete vacaturetekst. Delen? Graag!

02 september 2024

 
Is het je droom om van je passie je werk te maken? 
Solliciteer dan nu op deze vacature van de KNBB en maak kans om te werken in de biljartsport! Stuur je motivatiebrief en CV voor 22 september 2024 naar w.riviere@knbb.nl.  
 
 

VACATURE
Financieel administratief medewerker

24 uur per week
Niveau: HBO
Salarisindicatie:  € 2883,- en € 4121,- (o.b.v. 38 uur)
Sollicitatietermijn sluit op: 22-9-2024
Niveau: Medior (3-5 jaar ervaring)
Contract: jaar met uitzicht op onbepaalde tijd

 

Voor versterking van het team op het bondsbureau zijn wij per direct op zoek naar Financieel administratief medewerker. Het bondsbureau is het landelijke contactpunt van de KNBB. Wat vanuit de vestiging in Nieuwegein de organisatie van de biljartsport faciliteert, promoot en administratief ondersteunt. 

Financieel Administratief Medewerker voor 24 uur per week
Ben je accuraat, zelfstandig en heb je kennis van Exact? Word jij blij van een administratie die perfect op orde is? Vind je het leuk om in de biljartsport aan de slag te gaan? En wil je graag in de sportwereld een verschil maken? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als Financieel administratief medewerker ben je onmisbaar in het ondersteunen van de financiële processen binnen de KNBB. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inboeken, verzamelen, analyseren en rapporteren van financiële gegevens die essentieel zijn voor onze kwartaal- en jaarrapportages. Je werkt nauw samen met de penningmeesters vanuit de verschillende onderdelen (pool, driebanden, carambole en snooker).

 

Zie hier de complete vacaturetekst.

 

 

Foto ter illustratie: rechtenvrij via Unsplash

Bondsbureau/Koepel Financieel KNBB
Volg ons online